2012/02/07

SMS Laenu ja Kiirlaenu Firmad Eestis

Kui sind huvitab, millised on suurimad SMS laenu ja kiirlaenu firmad Eestis, siis selles postituses püüan sellele küsimusele vastata. Valik on muidugi subjektiivne, ent loodetavasti aitab lugejal saada mingisuguse ülevaate ja on abiks leidmaks sobivat laenupakkujat. See pole ka paremusjärjestus, eks igal firmal on oma head ja vead.

(Soodsaimat intressi pakkuvaid firmasid tutvustab postitus: Võrdle parimaid ja soodsamaid SMS laenu ja kiirlaenu pakkumisi)

1.  Credit 24. See on ilmselt kõige tuntum firma, mis annab tarbimislaenu 40 - 200 eurot. Laenu tähtajad on kuni 24 kuud ja eks ole ka võimalik tähtaega pikendada, sellega kaasned muidugi lepingu muutmise tasu. Intress sõltub laenusummast ja tähtajast, nt võttes 100 eurot 1 kuuks tuleb tagasi maksta 109.56, võttes aga 1000€ 12 kuuks on igakuine osamakse 127.26€, mis kokku teeb umbes 1510 eurot. Laenudega kaasnevad ka väikesed lepingutasud, nt 100 euro puhul 2 eurot, 2000 eurose laenu puhul 40€.  Credit 24 on üldiselt tüüpiline kiirlaenu firma, millel on küllalt kõrged intressid mis ulatuvad 9%-ni kuus, viimasel ajal siiski on intresse langetatud kuna seda võimaldab ilmselt firma stabiilsus ent samas sunnib ka konkurents. Et teha laenutaotlemine Credit 24-st lihtsamaks on see tehtub võimalikuks ka suurimates Maxima kauplustes üle Eesti.
2. SMS Money on jällegi arvatavasti tuntuim nimi SMS laenu turul. Lisaks SMS laenule on nad hiljuti hakanud pakkuma ka muid laenutooteid nagu tarbimislaen, laen kinnisvara ja auto tagatisel kus laenusummad ulatuvad 5000 euroni ja kinnisvara laenu puhul ka üle selle. Põhitoode SMS laen ulatub 50 eurost 750 euroni ja intress on 10% ringis kuus, nt laenates 100€ 30 päevaks tuleb tagasi maksta 110€.
3. Time Finans on postimüügifirma Halens allüksus mis tegeleb kiirlaenude andmisega. Võrreldes Eesti oma firmadega on nende laenutähtajad pikemad - laenu on võimalik taotleda kuni 60 kuuks, maksimaalne summa on 1600€. Intress lühema perioodiga laenul pole eriti kõrge, nt võttes 1000€ aastaks, on tagasimakstav summa kokku ainult 1152€ seega paistab see firma silma just madala intressiga. Time Finans annab laenu vaid neile kel on kindel sissetulek.
4. Ferratum on SMS laenu firma millelt on üsna lihtne laenu taotleda, ka nemad on hiljuti laiendanud oma tootevalikut, tuues turule sularaha laenu. Maksimaalne summa mida taotleda on 280€ 30 päevaks. Intress on küllaltki kõrge, küündides 20% ligi kuus, nt laenates 100€ 30 päevaks on tagasimakstav summa 125€. Ferratumi eelis on laenu taotlemise lihtsus mida aga tuleb kinni maksta kõrgema intressiga.
5. Kiirlaen24 e Trimo Investments on Tartus asuv firma mis pakub erinevaid laenutooteid alates 100€ väikelaenust ent ka autolaenu, kinnisvaralaenu ja käenduslaenu. Laenu tähtajad ulatuvad 10 aastani kinnisvara laenu puhul, intressid on suhteliselt madalad võrreldes muude firmadega. Trimo Investments pakub ka laenude refinantseerimise teenust mis näitab et tegu on finantsiliselt igati soliidse ettevõttega. 

Sellesse nimekirja sai hetkel 5 erinäolist firmat, loodetavasti on see küllalt mitmekesine valik mille seast võib leida ka oma laenuvajadustele vastava firma.

No comments:

Post a Comment